Bøger / skønlitteratur til børn

Anna møder nye venner


Beskrivelse


Billedbog. På sin dramatiske rejse for at redde sin søster, Dronning Elsa, og ophæve forbandelsen over Arendal, møder prinsesse Anna bjergbestigeren Kristoffer, rensdyret Sven og snemanden Olaf.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2015

af

af

Line Hoffgaard

d. 7. sep. 2015

For de mindste Frost-fans kommer her 3 forkortede udgaver af "Frost" om prinsesserne Elsa og Anna.

"Elsa, Arendals dronning" og "Anna, den eventyrlystne prinsesse" er forkortede udgaver af Disneys film Frost. Prinsesse Elsa har magiske "is-kræfter" og kommer ved et uheld til at trylle Arendal om til et iskoldt rige. Elsa flygter og hendes lillesøster prinsesse Anna drager ud for at finde hende og redde Arendal. I "Anna møder nye venner" præsenteres nogle af filmens figurer: prins Hans, bjergbestigeren Kristoffer, rensdyret Sven, snemanden Olaf m.v. er delvist inspireret af H. C. Andersens "Snedronningen". Bøgerne er i pap og lidt mindre end A5.

Bøgerne bærer præg af at være skrevet efter filmen, idet de fremstår resume-agtige og fragmentariske. Derfor vil de egne sig bedst til dem, der kender Frost-universet. Det farverige og sødmefulde Disney-univers vil dog få de fleste små piger med en prinsesse i maven til at rive dem ned fra hylderne. De to førstnævnte titler er ret ens i handlingen.

En længere udgave af FrostFrost og en kortere (Magisk historie). Der er 2 andre historier om Elsa og i serien "Disney " ligesom forlaget Karrusel har udgivet Disney-bøger om kendte prinsesser i serien "Magisk historie"En længere udgave af og en kortere (Magisk historie). Der er 2 andre historier om Elsa og i serien "Disney " ligesom forlaget Karrusel har udgivet Disney-bøger om kendte prinsesser i serien "Magisk historie".Informationer og udgaver