Bøger / faglitteratur / opskrifter

Annes syltebog


Beskrivelse


Grundopskrifter til syltning af de mest almindelige danske frugter, bær og grøntsager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2009

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 24. juli 2009

Til det sylteglade folkefærd, der gerne vil bevare sommertidens frugter og bær henover vinteren.

Dette er 2. udgave af Politikens syltebog fra 2003. Bogen er af samme forfatter, der bl.a. er kendt fra tv-programmerne "Frilandshaven" og "AnneMad". Hun har også skrevet primært kogebøger, bl.a. AnneMad : små retter fra hele verden fra 2008. I denne reviderede udgave er kapitlerne mindre opdelte, og der er medtaget flere nye og spændende opskrifter. Fx rosenblomstsirup og mangosyltetøj med lime og citrongræs og hyldeblomstsky. De indledende afsnit ligner 1. udgaves, så det er primært pga. de nye opskrifter der er med, den adskiller sig fra førsteudgaven. Bogen er i den kendte stil med afsnit omkring de forskellige frugter og bær, letforståelige opskriftsbeskrivelser og flotte og indbydende farvefotos.

Politikens syltebog er også udkommet i en særudgave fra 2005 på kun 72 sider med titlen: Nemme sylteopskrifter. Denne nye udgave indeholder flere opskrifter og flere sider end både 1. udgaven og særudgaven.

En flot og indbydende syltekogebog, der vil gøre sig blandt syltebøgerne. Den kan både tilføjes samlingen og afløse den måske slidte 1. udgave.