Bøger / faglitteratur / øvelser

Ansigtsyoga : opstrammende ansigtsøvelser & tips til indre og ydre glød


Beskrivelse


Guide til ansigtsyoga, en kombination af ansigtsøvelser og massage, akupressur og afslapningsteknikker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 31. jan. 2020

Guide til, hvordan, hvorfor og hvornår man med fordel kan anvende ansigtsyoga. For dem der leder efter en naturlig måde at føle sig yngre og sundere på.

Bogen indeholder en kombination af ansigtsøvelser og massage, akupressur og afslapningsteknikker foruden livsstilstips. Formålet er at løfte, stramme, glatte og afslappe ansigtet samt øget generelt velvære. En holistisk tilgang til skønhed, sundhed og velvære, sammen med en kombination af ny forskning og traditionelle filosofier danner basis for bogen. Indeholder desuden bekræftelser - positive udsagn begyndende med "Jeg er " og er illustreret med sort hvide fotos. Forfatteren er foruden at være yoga-, ernærings- og velværecoach ophavskvinde til "Danielle Collins' ansigtsyoga-metode" og tilbyder kurser rundt omkring i verden.

Letlæst introduktion til et ikke særlig velbeskrevet emne. Desværre er billedsiden noget gnidret, så ikke den store æstetiske oplevelse.

En dansk pendant er Susanne Dyhrs AnsigtsyogaHverdagsyoga mod hovedpine og migræne med mange af de samme teknikker men flottere illustreret. Desuden findes et kort afsnit om ansigtsyoga i Hverdagsyoga mod hovedpine og migræneEn dansk pendant er Susanne Dyhrs Ansigtsyoga med mange af de samme teknikker men flottere illustreret. Desuden findes et kort afsnit om ansigtsyoga i .