Bøger / faglitteratur / opskrifter

Anti-inflammatorisk topform på 4 uger : spis dig sund og stærk - helt enkelt


Beskrivelse


Boost din krop og kom i topform med anti-inflammatorisk kost på 4 uger. For alle, der interessere sig for kost, ernæring og sundhed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 17. dec. 2020

Boost din krop og kom i topform med anti-inflammatorisk kost på 4 uger. For alle, der interessere sig for kost, ernæring og sundhed.

Ved at spise anti-inflammatorisk (AI) styrker du kroppens modstandskraft og forebygger alt lige fra hjertekar-sygdomme og gigtlidelser til overbelastningsskader, stressrelaterede sygdomme og meget mere. Bogens formål er at hjælpe læseren i gang med en AI-livsstil på en nem og hurtig måde - så man både får lysten, drivkraften og ikke mindst metoden, der gør det let og og naturligt at spise AI-kost, også i en travl hverdag. Bogen giver en grundig introduktion til principperne bag AI-kost, basisvarer og værktøj samt ikke mindst et 4 ugers program med madplaner og opskrifter. Ved at følge de fire uger vil man kunne mærke den fulde effekt af at spise måltider, der alle er propfyldte med AI-kraft. Desuden gives gode råd til at fortsætte de nye, sunde vaner, tips til flere måltider samt sluttelig et afsnit med AI-bonus om motion, søvn og stressregulering. Med opskriftsregister.

Grundig, pålidelig og velskreven bog med en overskuelig opbygning og flot layout. Opskrifterne er lette at følge og er alle ledsaget af appetitvækkende billeder.

Forfatterne står bag to tidligere populære udgivelser om AI-kost, nemlig VelsmurtVelsmurt hjerne, der har fokus på at holde leddene velsmurte og smertefri med AI-kost samt hjerne, der er en guide til at booste hjernen så den bliver mere modstandsdygtig over for stress, depression mvForfatterne står bag to tidligere populære udgivelser om AI-kost, nemlig Velsmurt, der har fokus på at holde leddene velsmurte og smertefri med AI-kost samt , der er en guide til at booste hjernen så den bliver mere modstandsdygtig over for stress, depression mv.