Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Anticancer : en ny måde at leve på


Beskrivelse


Om hvad man selv kan gøre for at forebygge og behandle kræft ved at aktivere kroppens naturlige selvhelbredende evner. Med handlingsplan med oversigter over bl.a. kræfthæmmende fødevarer og produkter man skal undgå.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 21. sep. 2016

Sådan styrker du dit immunforsvar, hvis du har kræft eller vil forebygge. Samtidig en personlig beretning om at leve med kræft efter at have ændret livsstil. Til både patienter, pårørende og behandlere.

Forfatteren er psykiater og forsker og fik en hjernetumor som 31-årig. Baseret på medicinske og videnskabelige undersøgelser, og med egne erindringer og cases, beskriver han hvordan nogle normale celler udvikler sig til kræftceller og hvad vi kan gøre for at stoppe dem: Korrigere kosten, ændre indstilling og styrke kroppen gennem motion. Han nævner bl.a. vigtigheden af at få bearbejdet gamle traumer og bruge meditation og yoga til at opnå nærvær. Sidst i bogen findes en handlingsplan med omfattende oversigter over kræfthæmmende fødevarer, produkter man skal undgå mm. Oversat fra 2. udgave, udgivet i USA i 2009.

De videnskabelige fremlæggelser kan være lidt tunge for den almene læser, men de gøres mere spiselige ved hjælp af overskuelige skemaer og brugen af cases med personlige historier. Der er håb og trøst i forhold til at få diagnosen kræft, og forfatterens egen historie er meget ærlig og rørende. Grundig og brugbar liste over anbefalede fødevarer. Der er en fejl i kapitelnumrene i indholdsfortegnelsen.

Når diagnosen er kræftDe bedste råd når diagnosen er kræftNøgler til spontan helbredelse er et omfattende værk til både patienter og sundhedspersonale. Det findes også i en "light"-udgave: De bedste råd når diagnosen er kræft. Nøgler til spontan helbredelse er forskningsbaserede råd og videnNår diagnosen er kræft er et omfattende værk til både patienter og sundhedspersonale. Det findes også i en "light"-udgave: . Nøgler til spontan helbredelse er forskningsbaserede råd og videnNår diagnosen er kræft er et omfattende værk til både patienter og sundhedspersonale. Det findes også i en "light"-udgave: De bedste råd når diagnosen er kræft. er forskningsbaserede råd og viden.