Bøger / faglitteratur / opskrifter

Antiinflammatorisk hverdagsmad


Beskrivelse


Kogebog med danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Med afsnit der forklarer hvad antiinflammation er, hvad kosten går ud på, hvordan man kommer i gang og hvilke køkkenredskaber, der skal bruges.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 20. juni 2016

Kogebog der viser hvordan man laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. For dem der er interesseret i sund livsstil.

Bogen starter med at forklare hvad antiinflammation er og hvad kosten går ud på. Derefter forklares der hvordan man kommer i gang og hvilke køkkenredskaber, der skal bruges. Derefter følger opskrifterne, som består af hovedretter, grøntsagsretter og dip.

Afsnittene er korte og præcise, og sproget er let forståeligt. Opskrifterne er meget nemme og overskuelige, og det trækker op at ingredienserne er nemme at få fat i - som der står på forsiden: alle ingredienser kan fås i én butik. Alle opskrifter er illustrerede.

Der er udgivet flere bøger om antiinflammatorisk kost, blandt andet Den store antiinflammatoriske kostguide, der dog er lidt mere omfattende.