Bøger / faglitteratur / opskrifter

Antiinflammatorisk kost for begyndere


Beskrivelse


Introduktion til antiinflammatorisk kost som kan skabe en bedre fordøjelse, mere stabilt blodsukker, øget forbrænding samt afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. 40 opskrifter på både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 3. dec. 2019

Henvender sig til alle, der interesser sig for at optimere deres sundhed og begrænse inflammation i krop ved hjælp af kostomlægning.

Inflammation er, når kroppen reagerer med betændelse(r) på dårlig kost. Det kan komme til udtryk som træthed, dårlig fordøjelse, søvnbesvær, hudproblemer, vægtstigning m.m. Budskabet er, at man ved at spise anti-inflammatorisk kan forebygge og delvis helbrede sig selv for disse småskavanker og måske endda tabe sig undervejs. De primære fødevarer i anti-inflammatorisk kost er grønsager, bælgfrugter, fisk og fuldkorn. I bogen findes en 2-ugers kvikstart-guide samt opskrifter. Elizabeth Nebelong har været forfatter og redaktør på flere bøger og har blandt andet udgivet Boost din kropBikinikuren og BikinikurenInflammation er, når kroppen reagerer med betændelse(r) på dårlig kost. Det kan komme til udtryk som træthed, dårlig fordøjelse, søvnbesvær, hudproblemer, vægtstigning m.m. Budskabet er, at man ved at spise anti-inflammatorisk kan forebygge og delvis helbrede sig selv for disse småskavanker og måske endda tabe sig undervejs. De primære fødevarer i anti-inflammatorisk kost er grønsager, bælgfrugter, fisk og fuldkorn. I bogen findes en 2-ugers kvikstart-guide samt opskrifter. Elizabeth Nebelong har været forfatter og redaktør på flere bøger og har blandt andet udgivet Boost din krop og .

Flot layout og indhold, der vil appellere bredt. Bogen er en opdatering af 5:2 detox & vægttab. Væsentligste forskel er, at nærværende bog ikke omhandler 5:2 principperne, der er mindre fokus på vægttab og der er nye opskrifter med.

Andre værker om anti-inflammatorisk kost er: 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kostAntiinflammatorisk hverdagsmadDen anti-inflammatoriske kogebogVelsmurt hjerne, Antiinflammatorisk hverdagsmad og Den anti-inflammatoriske kogebog. Er man specielt interesseret i at forebygge stress ved at leve anti-inflammatorisk, så kan man kigge i denne Velsmurt hjerneAndre værker om anti-inflammatorisk kost er: 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost, og Den anti-inflammatoriske kogebog. Er man specielt interesseret i at forebygge stress ved at leve anti-inflammatorisk, så kan man kigge i denne Velsmurt hjerneAndre værker om anti-inflammatorisk kost er: 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost, Antiinflammatorisk hverdagsmad og . Er man specielt interesseret i at forebygge stress ved at leve anti-inflammatorisk, så kan man kigge i denne Velsmurt hjerneAndre værker om anti-inflammatorisk kost er: 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost, Antiinflammatorisk hverdagsmad og Den anti-inflammatoriske kogebog. Er man specielt interesseret i at forebygge stress ved at leve anti-inflammatorisk, så kan man kigge i denne .