Bøger / faglitteratur / opskrifter

Antiinflammatorisk kost : sluk branden, der hærger kroppen indefra


Beskrivelse


Kogebog om antiinflammatorisk kost med både teori og opskrifter; samt information om en række antiinflammatoriske råvarer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 11. juni 2015

En letlæselig kogebog om antiinflammatorisk kost med både teori og opskrifter; samt information om en lang række af de antiinflammatoriske råvarer.

Bag denne kostbog om antiinflammatorisk kost står madskribenten m.m. Anne Larsen og ernæringsspecialisten Martin Kreutzer. Bogen er opdelt i en teoretisk del og en opskriftsdel, hvor opskrifterne fylder lidt over halvdelen. Den indeholder prolog, råvarer, antiinflammatoriske madvarer, morgenmåltider, frokostretter, mellemmåltider og hovedretter. Den teoretiske del indgår primært i prologen. Afsnittet med råvarer består af billeder af råvarerne samt 1 sides beskrivelse af hvorfor den er sund, hvor meget man skal spise og gode alternativer. Opskriftsdelen er klassisk sat op med et farvefoto af retten til venstre og beskrivelse af ingredienser, tilberedning og tips til højre. Der er også næringsindhold pr. person beskrevet til hver ret. Bagest er der lidt om forfatterne, samt en oversigt og andre bøger der udkommer i serien: "Muusmann sundhed".

En letlæst, forståelig og inspirerende bog om antiinflammatosrisk kost.

Bogen er sammenlignelig med Styrk immunforsvaret - og tjen flere penge fra 2013. Larsen og Kreutzers bog er dog kortere og mere letlæst.