Bøger / skønlitteratur / roman

Archers stemme


Beskrivelse


Den sorgramte unge kvinde, Bree, slår sig ned i en lille by for at starte på en frisk. Hun møder den mystiske enspænder, Archer, som kæmper med sine egne tragiske oplevelser. Måske kan de hjælpe hinanden med at finde kærligheden igen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 16. okt. 2017

Bree vil starte helt forfra i en lille, stille by i Maine. Da hun møder den stumme enspænder, Archer, forsøger de sammen at hele deres hjerter. Romantik, erotik og drama for især yngre kvinder.

Brees far er død under tragiske omstændigheder, som har mærket Bree for livet. Hun tager en drastisk beslutning og flytter til den lille by Pelion for at lægge sit gamle liv bag sig. Bree får arbejde på den lokale café og begynder at lære de lokale at kende. Hun møder den mystiske enspænder, Archer, som kæmper med sine egne tragiske oplevelser. Han er stum og ingen i byen lægger mærke til ham. Brees far var døv, så derfor kan hun tale tegnsprog med Archer. Tiltrækningen mellem de 2 sårede hjerter er voldsom, men Archer har aldrig før været sammen med en pige. Samtidigt er der kamp om magten i det lille lokale samfund. Hvordan mon det hænger sammen med Archers skæbne?.

Romantisk underholdning med hed sex og store følelser. Den tragiske handling gør aldrig rigtigt ondt og man kommer aldrig i tvivl om, at det hele nok skal ende godt. Alligevel er her rigtig god underholdning, stor romantik, dybe følelser og masser af sexscener mellem de 2 unge sårede mennesker. Dramaet omkring Brees fars død og Archers handicap bliver dog en smule letkøbt.

Bogen ligner Brittainy C. Cherrys Åndeløs, som har samme tema med en udsat enspænder, der møder kærligheden sammen med en ung sorgramt kvinde.