Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Arkon mod Englen : en letlæst tegneserie


Beskrivelse


Helten Arkon kæmper mod skurken Englen, men pludselig får han brug for hjælp. En letlæst bog med billeder i "Super-serien" til børn fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2021

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 24. sep. 2021

Helten Arkon kæmper mod skurken Englen, men pludselig får han brug for hjælp. En letlæst bog med billeder i "Super-serien" til børn fra 7 år.

Helten Arkon jagter skurken Englen og hans tre venner: Ræven, Døden og Nissen. Arkon kæmper først mod vennerne. Han bekæmper dem, men bliver såret og får brug for medicin for at blive helt rask igen. Arkon ser ikke, at Englen angriber, og han bliver skudt i ryggen. En rotte hjælper Arkon, og han bekæmper Englen. Så klippes til "vores verden", og vi ser, at Englen bare spiller PlayStation og ikke har kæmpet rigtigt mod Arkon. Men så flyver han ud og tager kampen op mod Arkon. Bogen har helsides tegninger med en fortællende sætning, udtrykslyde fra kampene og talebobler fra Arkon og Englen. Bagerst i bogen er henvisning til forfatterens hjemmeside og opfordring til selv at tegne en superhelt ved hjælp af "rul-en-superhelt-skema". Bogen er i samme serie som GekkoRubina : en letlæst tegneserie og Rubina : en letlæst tegneserie, og alle i serien har lixtal 10Helten Arkon jagter skurken Englen og hans tre venner: Ræven, Døden og Nissen. Arkon kæmper først mod vennerne. Han bekæmper dem, men bliver såret og får brug for medicin for at blive helt rask igen. Arkon ser ikke, at Englen angriber, og han bliver skudt i ryggen. En rotte hjælper Arkon, og han bekæmper Englen. Så klippes til "vores verden", og vi ser, at Englen bare spiller PlayStation og ikke har kæmpet rigtigt mod Arkon. Men så flyver han ud og tager kampen op mod Arkon. Bogen har helsides tegninger med en fortællende sætning, udtrykslyde fra kampene og talebobler fra Arkon og Englen. Bagerst i bogen er henvisning til forfatterens hjemmeside og opfordring til selv at tegne en superhelt ved hjælp af "rul-en-superhelt-skema". Bogen er i samme serie som Gekko : en letlæst tegneserie og : en letlæst tegneserie, og alle i serien har lixtal 10.

Enkel og overskuelig historie, som suppleres godt af flotte tegninger. Sjovt ordspil, at skurken hedder "Englen", og spændende tvist, at kampen er foregået i et spil på PlayStation. Helt sikkert en serie som specielt drengene vil elske.

Til læsere af forfatterens tegneserier, fx FlintDen magiske hjelm fra "Taynikma"-serien og Den magiske hjelm fra "Link"-serienTil læsere af forfatterens tegneserier, fx Flint fra "Taynikma"-serien og fra "Link"-serien.