Bøger / skønlitteratur / roman

Arvingen


Beskrivelse


Natalia er født ind i overklassen, mens David har kæmpet sig op. De er konkurrenter og David er drevet af ønsket om hævn over Natalias familie. Tiltrækningen mellem dem er lige så umulig, som den er uimodståelig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. juni 2016

En hed affære mellem 2 smukke, unge og rige mennesker, krydret med svensk adel, dystre familiehemmeligheder og aktiespekulation. Romantik, spænding og erotik for kvindelige læsere, der elsker god underholdning.

Natalia er født ind i en af Sveriges rigeste familier. Hun kæmper konstant for at leve op til sin fars forventninger, så hun kan indtage sin rette plads i familieimperiet. Natalia arbejder i den hårde finansverden og hun er en af de allerbedste. Der er ikke tid til meget privatliv, men da hun møder den investeringsgeniet David Hammer til et frokostmøde, kan ingen af dem slippe den gensidige, voldsomme tiltrækning. Men hvor Natalia er født ind i overklassen, er David der af én eneste grund: at få hævn over Natalias familie. Den svenske forfatter har annonceret flere bind i serien, hvor bipersoner fra denne bog vil blive udfoldet som hovedpersoner.

Forfatteren har virkelig sat sig ind i livet som medlem af Sveriges adel og ikke mindst det komplicerede økonomiske spil i finansverdenen. Resultatet er god, gedigen underholdning tilsat både spænding, romantik og hede, erotiske scener.

Bogen står i kontrast i fx Emma Hambergs bøger, hvor dagligdagen hudflettes. I stedet rammer denne bog lige ned i den tsunamibølge af erotisk litteratur, der rammer markedet i øjeblikket og den kan sagtens måle sig med fx Sylvia Days serie "En Crossfire-roman".