Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Askepot


Beskrivelse


Billedbog om Askepot, der slider og slæber for din onde stedmor og sine forfærdelige stedsøstre. Med sin fe-gudmoders fortryllende hjælp kommer Askepot til bal på slottet, men da klokken slår 12 taber hun sin ene glassko.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2015

af

af

Henriette Olesen

d. 13. feb. 2015

Fire skønne bøger med det klassiske firkløver af Disneys prinsesser bestående af Askepot, Snehvide, Tornerose og Ariel. Perfekt til piger i alderen 3-6 år.

Bøgerne fortæller det kendte, klassiske eventyr om hver prinsesse. Der er Askepot og den onde stedmoder samt de elskelige mus. Der er Snehvide og de syv små dværge, Tornerose der sov i hundrede år og ikke mindst Ariel, havfruen der forelsker sig hovedkulds i mennesket Prins Erik. Teksterne er bearbejdet, så de passer til målgruppen. Bøgerne er illustreret med de klassiske tegninger, og på hver side er der blomsterranker langs siderne.

Bøgerne er meget flotte og har bibeholdt hele det gamle klassiske look. Eventyrene er fortalt, så målgruppen kender og forstår dem. Disse bøger bringer ikke som sådan noget nyt, men mere noget gammelt. De er virkelig flotte med deres klassiske illustrationer, og de vil kunne supplere tidligere udgaver.

Disney har udgivet mange af deres billedbøger under serien "Vores bedste klassikere" Junglebogen (Vores bedste klassikere), disse bliver udgivet under serietitlen "Disney Prinsesser".