Bøger / faglitteratur til børn

Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler : en guide til teenagere med Aspergers syndrom


Beskrivelse


En guide med gode råd til unge med Aspergers syndrom om hvordan man afkoder de uskrevne sociale regler og begår sig i sociale sammenhænge. Hvordan fungerer det, når man dater, er sammen med vennerne, i skole eller på de sociale medier?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 30. okt. 2014

En guide til teenagere med Aspergers syndrom. Bogen er skrevet til de unge, men også deres forældre, pårørende, skolelærere og andre fagfolk kan læse med.

Hvordan afkoder man de uskrevne sociale regler, når man dater, er sammen med vennerne, i skole eller på de sociale medier? Det er ikke nemt, men denne bog kan hjælpe unge med Aspergers syndrom godt på vej. Jennifer Cook O'Toole har selv Aspergers syndrom, ligesom hendes mand og deres tre børn. I denne bog guider hun unge gennem de uskrevne sociale regler og giver gode råd til, hvordan man begår sig i sociale sammenhænge.

Bogen er skrevet i et humoristisk sprog og indeholder mange vittige illustrationer. Det er en meget positiv, hjertevarm og uhøjtidelig bog, som bringer smil på læben. Samtidig er det en guldgrube af ideer til at begå sig socialt for unge med Aspergers syndrom.

Er man vild med denne bog, vil man også blive begejstret for En overlevelsesguide for børn med autisme-spektrum-forstyrrelserUng med autismeSkal jeg fortælle dig om autisme?. Derudover kan titler som Ung med autisme og Skal jeg fortælle dig om autisme? En guide til familie, venner og professionelle anbefalesEr man vild med denne bog, vil man også blive begejstret for En overlevelsesguide for børn med autisme-spektrum-forstyrrelser. Derudover kan titler som og Skal jeg fortælle dig om autisme? En guide til familie, venner og professionelle anbefalesEr man vild med denne bog, vil man også blive begejstret for En overlevelsesguide for børn med autisme-spektrum-forstyrrelser. Derudover kan titler som Ung med autisme og En guide til familie, venner og professionelle anbefales.