Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Asta, hr. Bibi og det lille bæst


Beskrivelse


Astas gamle ven hr. Bibi skal have en hund, og Asta glæder sig rigtig meget. Hun skal nemlig gå tur med hunden og gå til træning. Et par dage før hunden skal hentes, falder hr. Bibi om og dør af en blodprop, hvad skal der nu blive af den lille hvalp?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. feb. 2013

af

af

Henriette Olesen

d. 28. feb. 2013

Dette er 7. bind i den populære letlæsningsserie Bedste venner. Bøgerne henvender sig til piger i alderen 8-11 år.

Astas gode ven den gamle hr. Bibi skal have en hund, en lille sød hvalp der skal hedde Bæst. Det bliver også lidt Astas hund, for hun har lovet at gå til træning med Bæst. Et par dage før hr. Bibi skal hente Bæst, falder han om og dør af en blodprop. Asta er meget ulykkelig og savner hr. Bibi meget, og hvad skal der nu ske med Bæst. Bogen minder meget om de foregående i serien, og universet og emnet bliver fortalt på en meget troværdig måde. Asta bliver beskrevet på en måde, så de fleste piger i målgruppen kan identificere sig med hende. Kapitlerne er korte og og sat med en stor font, og forsiden appellerer til målgruppen.

Dette er 7. bind i serien og minder meget om de foregående. Der er udkommet en del bøger for denne målgruppe, denne serie kan sammenlignes med Veninder af Annika Holm.

Dette er en virkelig god pigeserie, bøgerne kan læses uafhængig af hinanden, men læseoplevelsen bliver bedre af at læse dem i rækkefølge. En skøn vedkommende serie om relevante emner.