Film / fiktion til børn / tegnefilm

Asterix dvd collection


Beskrivelse


Asterix og hans gæve gallere: En romersk spion opdager at gallernes styrke skyldes en trylledrik og romerske soldater bortfører derfor bryggeren og druiden Miraculix og vil tvinge ham til at lave en trylledrik, så de også kan blive uovervindelige. Men Asterix dukker op og banker sagen på plads.
Asterix og Kleopatra: Dronning Kleopatra lover romernes feltherre Cæsar at bygge et pragtpalads til ham på kun tre måneder for at bevise, hvor dygtige ægypterne er. Opgaven gives til arkitekten Linealis, og denne beder klogt druiden Miraculix og de to gavtyve Asterix og Obelix om hjælp.
Asterix indta'r Rom: Cæsar er rasende, fordi det endnu ikke er lykkedes at overvinde de gæve gallere. Derfor vil han udsætte dem for 12 kraftprøver. Hvis de klarer alle prøverne, vil Cæsar give dem magten over hele Romerriget, men hvis de fejler bare én eneste gang, skal de ende som løvemad. Det er naturligvis Obelix og Asterix, der bliver udtaget til dysten.
Asterix - sejren over Cæsar: Da Lillefix og Tragicomix bliver bortført af romerske legionærer, følger Asterix, Obelix og Idefix efter til Rom for at befri dem.
Asterix og britterne: Det går forholdsvis let for de romerske legioner at erobre Britannien, og kun en lille landsby nægter at overgive sig, men det ser meget sort ud, da krigeren Fixfax får den lyse idé at drage til Gallien og hente sin fætter Asterix og dennes kammerat Obelix.
Asterix - Operation Bautasten: Tegnefilm om de gæve gallere og deres vellykkede kamp mod den romerske overmagt.