Bøger / faglitteratur

At forstå og arbejde med ADHD


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 6. okt. 2014

Hvad er ADHD egentlig, hvordan kommer det til udtryk, og hvad kan man gøre for at afhjælpe samt arbejde med problematikkerne? Det giver denne bog konkrete bud på, som både forældre, lærere og pædagoger med fordel kan tage til sig.

Et stigende antal børn og unge får stillet diagnosen ADHD samtidig med at holdningerne til ADHD er mange og vidt forskellige. Gunilla Carlsson Kendall er autoriseret psykolog og arbejder med uddannelse og vejledning af psykologer og pædagoger. Denne udgivelse, som er en forlængelse af dette arbejde, giver den basale viden angående diagnosen ADHD samt ideer til arbejdet med børn og unge, der har fået diagnosen stillet.

Bogen er hurtigt læst og giver en god faglig forståelse for diagnosen ADHD samt ideer og strategier til at gøre både hverdagen og skolelivet lettere for børn og unge med diagnosen. Bogen er et godt alternativ til de mange omfattende og fagligt tunge værker om emnet.

Der er meget fokus på ADHD. Både i den pædagogiske verden og blandt forældre. Der udkommer derfor også mange nye, gode, forskningsbaserede udgivelser om emnet. Man kan læse videre i udgivelser som Alle sammenBevar roenKRAP i skolen, Bevar roen og KRAP i skolenDer er meget fokus på ADHD. Både i den pædagogiske verden og blandt forældre. Der udkommer derfor også mange nye, gode, forskningsbaserede udgivelser om emnet. Man kan læse videre i udgivelser som Alle sammen, og KRAP i skolenDer er meget fokus på ADHD. Både i den pædagogiske verden og blandt forældre. Der udkommer derfor også mange nye, gode, forskningsbaserede udgivelser om emnet. Man kan læse videre i udgivelser som Alle sammen, Bevar roen og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 18. nov. 2014

af

af

Hanne Larsson

d. 18. nov. 2014


Læsepædagogen

Årg. 63, nr. 1 (2015)

af

af

Birgit Lundemann Street

Årg. 63, nr. 1 (2015)


Specialpædagogik

Årg. 34, nr. 3 (2014)

af

af

Ulla Clausen

Årg. 34, nr. 3 (2014)