Bøger / skønlitteratur / roman

At høre hjertet slå


Beskrivelse


Julia Win er netop blevet færdig med sin juridiske embedseksamen, da hendes far forsvinder sporløst fra sit hjem i New York. Efter nogle år finder Julia en ledetråd i et ikke afsendt kærlighedsbrev til en burmesisk kvinde, hvilket fører Julia til Myanmar.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2013

af

af

Henrik H Pedersen

d. 8. feb. 2013

Til læsere af gode kvalitets romaner med både et underholdende, mystisk og filosofisk twist og som fx har læst Haruki Murakami, Barbery: Pindsvinets elegance, 2009 eller Hotellet på hjørnet af bitter og sød, 2011 af Jamie Ford.

Jan-Philipp Sendker, som er fra 1960 og født i Tyskland, arbejdede 1995-99 for ugemagasinet Stern i Asien, og her hentede han inspiration til denne kærlighedsroman. En roman som er udkommet i 24 lande og har solgt en halv million eksemplarer i Tyskland. Hovedpersonen og fortæller Julia Win er netop blevet færdig med sin juridiske embedseksamen, da hendes far pludselig forsvinder fra sit hjem i New York. Familien har ingen anelse om, hvor han er forsvundet hen og efter nogle år finder Julia en ledetråd i et ikke afsendt kærlighedsbrev til en burmesisk kvinde. Julia sætter karrieren i venteposition og tager til Burma for at lede efter sin far. Den reserverede far og succesrige forretningsmand viser sig at indeholde en anden side end familien har troet.

Kan med god vilje godt sammenlignes med Murakami, hvad vedrører det asiatiske, hemmelighedsfulde og mystiske islæt.

En meget stor succes syd for grænsen, hvilket bogen også kan blive her. Rummer elementer som appellerer til mange af bibliotekets almindelige læsere af kvalitetsromaner: en enkel og rørende kærlighedshistorie tilsat noget mystisk, sanseligt og lettere filosofisk.


litteratursiden.dk

d. 1. aug. 2013

af

af

Helle Post

d. 1. aug. 2013

Stilfærdig, smuk og hjertegribende kærlighedshistorie mellem to usædvanlige personligheder. Denne bogs ydre fortælling er Julia Wins forsøg på at finde sin forsvundne far. En far, der på dette tidspun...


Kristeligt dagblad

d. 14. maj 2013

af

af

Maria Sjøqvist

d. 14. maj 2013