Bøger / faglitteratur til børn

Australien


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 2. mar. 2018

I denne fagbog kan du læse om Australien, som er et meget stort land. Du kan blandt andet læse om kænguruen og verdens største sten. For 7-8-årige.

I serien "Min første bog" har Lasse Højstrup Sørensen, der også har lavet bøger om AfrikaIshockey og Ishockey, skrevet om Australien. Der fortælles om landets størrelse og den største by, Sydney. Dernæst er der et opslag om Ayers Rock og et opslag om, hvordan Australien blev befolket. Kænguruen som dyreart beskrives og sidste opslag er om australsk fodbold. Bogen har indholdsfortegnelse forrest og bagest 7 ord i stikordsregistret, samt henvisninger til andre materialer. Lettal 15I serien "Min første bog" har Lasse Højstrup Sørensen, der også har lavet bøger om Afrika og , skrevet om Australien. Der fortælles om landets størrelse og den største by, Sydney. Dernæst er der et opslag om Ayers Rock og et opslag om, hvordan Australien blev befolket. Kænguruen som dyreart beskrives og sidste opslag er om australsk fodbold. Bogen har indholdsfortegnelse forrest og bagest 7 ord i stikordsregistret, samt henvisninger til andre materialer. Lettal 15.

Fin bog til at få den første viden om Australien med gode fotos af de ting, der beskrives. Flere opslag har faktabokse.

Eneste anden lette fagbog om Australien er af Faurby fra 2000 i serien "De små fagbøger", der har 9-11 år som målgruppe.