Bøger / faglitteratur / rejseførere

Autocamperliv : på tur i Sydengland


Beskrivelse


Om en fem ugers ferie i autocamper i Sydengland, med beskrivelse af de byer og seværdigheder man kan besøge undervejs.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2018

af

af

Rikke Bruun

d. 4. sep. 2018

Bogen følger en rundtur i Sydengland og beskriver mange af de byer og seværdigheder, som man kommer igennem undervejs. For læsere, der står overfor en rejse i Sydengland.

Med udgangspunkt i det sydøstlige England tager bogen os med vestover og tilbage igen. Undervejs beskriver forfatteren de byer, seværdigheder og små ukendte steder, som man møder undervejs såsom Brighton, Dartmoor, Buckland Abbey og Salisbury. Bogen beskriver også steder, hvor man kan overnatte med sin autocamper såsom pub parkering og park parkering. Hver beskrivelse er på 2-4 sider, og indledes med et meget kort afsnit om kørslen, men langt det meste handler om stedet. Forfatteren har tidligere udgivet magasinet Anglofilia (2008-2016), som også har dannet baggrund for bøgerne SkotlandLondon, 2018 og London, 2016Med udgangspunkt i det sydøstlige England tager bogen os med vestover og tilbage igen. Undervejs beskriver forfatteren de byer, seværdigheder og små ukendte steder, som man møder undervejs såsom Brighton, Dartmoor, Buckland Abbey og Salisbury. Bogen beskriver også steder, hvor man kan overnatte med sin autocamper såsom pub parkering og park parkering. Hver beskrivelse er på 2-4 sider, og indledes med et meget kort afsnit om kørslen, men langt det meste handler om stedet. Forfatteren har tidligere udgivet magasinet Anglofilia (2008-2016), som også har dannet baggrund for bøgerne Skotland, 2018 og , 2016.

Selvom bogen i titlen henvender sig til folk i autocamper, kan alle der skal på rejse i Sydengland have glæde af bogen. Bogen er rigt illustreret med flotte fotos, der viser et landligt og idyllisk England. De flotte fotos og beskrivelserne af stederne giver virkelig en lyst til at tage på opdagelse.

I de udbredte rejsebøger Oplev StorbritannienTuren går til England & Wales og Turen går til England & Wales kan man også finde oplysninger om SydenglandI de udbredte rejsebøger Oplev Storbritannien og kan man også finde oplysninger om Sydengland.Informationer og udgaver