Bøger / faglitteratur / opskrifter

Ayurveda : opskriften til et liv i balance


Beskrivelse


Få opskriften på et stærkt og sundt liv ved at følge de ældgamle forskrifter fra det indiske sundhedssystem Ayurveda. Med spørgeskemaer til bestemmelse af ens ayurvediske kropstype, den såkaldte dosha.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. aug. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 13. aug. 2019

Få opskriften på et stærkt og sundt liv ved at følge de ældgamle forskrifter fra det indiske sundhedssystem Ayurveda. Henvender sig til alle, der søger et holistisk syn på sundhed og helse.

Ayurveda betyder livets videnskab, og det er netop hvad, man får indblik i her. Forfatterne lover dig opskriften på et liv i balance, men først skal man igennem nogle spørgeskemaer, der fortæller, hvilken Ayurvedisk kropstype du er. Derefter er der en lang række anbefalinger vedrørende livsstil, udrensningskure, skønhedsrutiner, motionsformer og kost, som harmonerer bedst muligt med din Ayurvediske kropstype. Typen er din såkaldte dosha, og den kan enten være vata, pitta eller kapha. Indeholder mange opskrifter - også på urtete og andre helsebringende drikke - samt anvisninger på meditationer og yogaøvelser, der styrker din dosha. Forfatterne Zennie og Martin Bonde Mogensen, driver ZEN Luxury Travels, der hjælper folk til et sundere liv. De har begge mange års erfaring med en alternativ og holistisk tilgang til sundhed og helse.

En af de smukkeste bøger, jeg har haft i hånden længe. Indholdet fremstår gennemarbejdet og grundigt.

Zennie og Martin Bonde Mogensen har tidligere udgivet: Ren selvkærlighed med super bowlsDen fedeste juicekurDen sejeste suppekurFlere fede juicerLev mere - kæmp mindreAyurveda for begyndere, Den fedeste juicekur, Den sejeste suppekur og Flere fede juicer. Om Ayurveda findes også: Lev mere - kæmp mindre og Ayurveda for begyndereZennie og Martin Bonde Mogensen har tidligere udgivet: Ren selvkærlighed med super bowls, , Den sejeste suppekur og Flere fede juicer. Om Ayurveda findes også: Lev mere - kæmp mindre og Ayurveda for begyndereZennie og Martin Bonde Mogensen har tidligere udgivet: Ren selvkærlighed med super bowls, Den fedeste juicekur, og Flere fede juicer. Om Ayurveda findes også: Lev mere - kæmp mindre og Ayurveda for begyndereZennie og Martin Bonde Mogensen har tidligere udgivet: Ren selvkærlighed med super bowls, Den fedeste juicekur, Den sejeste suppekur og . Om Ayurveda findes også: Lev mere - kæmp mindre og Ayurveda for begyndereZennie og Martin Bonde Mogensen har tidligere udgivet: Ren selvkærlighed med super bowls, Den fedeste juicekur, Den sejeste suppekur og Flere fede juicer. Om Ayurveda findes også: og Ayurveda for begyndereZennie og Martin Bonde Mogensen har tidligere udgivet: Ren selvkærlighed med super bowls, Den fedeste juicekur, Den sejeste suppekur og Flere fede juicer. Om Ayurveda findes også: Lev mere - kæmp mindre og .