Bøger / faglitteratur

Baby på vej : Den allerførste tid som forældre


Beskrivelse


Tiden som kommende eller nybagt forælder er fyldt med tanker og følelser som kan overraske og bekymre. Her gives brugbar viden og konkrete råd om, hvordan man kan håndtere den store omvæltning.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 16. okt. 2008

Her er bogen til kommende forældre, især førstegangsforældre. Den handler om alt det, der ikke står i de andre bøger: følelserne. Både fars og mors følelser kommenteres og uddybes.

Charlotte Clemmensen er uddannet psykolog fra Danmarks Pædagogiske Universitet, og driver desuden privat psykologpraksis. Hun er desuden brevkasseredaktør på www.barneguiden.dk. Hun skriver flydende og letlæst uden på nogen måde at være nedladende eller bedrevidende. Bogen har et lækkert layout og er med mange kommentarer og citater fra forældre.

Der er mange bøger om det at få barn, men ingen helt som denne. Den udmærker sig bl.a. ved ikke at have nogen billeder overhovedet, hvilket egentlig er ret tiltalende. Den handler ikke om små søde babyer, men om alle de spekulationer og følelser, man har som kommende forælder.

En rigtig god bog til de kommende forældre. Få den endelig langet over disken til så mange med mave som muligt, og spar dem dermed for mange søvnløse nætter!.