Bøger / faglitteratur / opskrifter

Baby : 100% naturlig uden tilsætning : komplet guide til en sund baby med grøn livsstil


Beskrivelse


Tips til, hvordan forældre til spædbørn så nemt som muligt kan træffe sunde og bæredygtige valg. Med kostplaner, opskrifter og indkøbsguider.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2011

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 31. mar. 2011

Til kommende forældre, der gerne vil satse på en sund baby med en grøn livsstil.

En omfattende guide til at give sin baby den bedste og sundeste start i livet. Og hvilke forældre vil ikke gerne det? Men der er næsten for mange oplysninger i denne bog, da man kan blive helt bange for at bruge helt almindelige dagligdags produkter som tandpasta, shampoo og madvarer. Bogen giver udførlige, gode grunde til ikke at anvende en masse forskellige produkter, så man undgår de kemikalier, der tilsyneladende findes overalt. Her satses på økologi og grøn livsstil hele vejen i gennem. Der er rigtig mange gode informationer, man sagtens kan bruge i hverdagen, men det bliver næsten sværere at finde rundt i baby-gear-junglen, da der åbenbart er farlige stoffer i næsten alt. Bogen består af startkit til baby, helse til ammende mødre, byg din baby 0 måneder til 1 år, vegetarbaby, køkkenråd, opskrifter og guides til sygdomme, indkøb mv. Bagest et omfattende alfabetisk register. Alle bogens anbefalinger er godkendt af en læge. Her er råd og vejledning om næsten alt det, man bruger til sin baby.

Der er tidligere udgivet: Økologik og Økologisk mad til børn af Lizzie Vann, der primært beskæftiger sig med mad. Denne nye guide indeholder dog mange flere aspekter og er primært rettet til babyer.

En informativ guide til grøn livsstil med baby. Efter endt læsning tør man næsten ikke lade være.