Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Babystrik på pinde 3 : hæfte 03


Beskrivelse


15-20 opskrifter på strik til både piger og drenge i størrelse nyfødt til 2 år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 14. feb. 2013

Til strikkeglade mødre og bedstemødre, der ønsker ny inspiration og opskrifter på håndarbejde til de mindste.

Babystrik på pinde 3 indeholder 10-15 strikkeopskrifter med fine variationsmuligheder indenfor fx længde, ærmer og garntype. Opskrifterne er flotte og gennemarbejdede og hæftet, der er første bind i en serie, virker indbydende med fotogene babyer i alskens strik. Hæftets opskrifter er i størrelse 0-2 år, men de fleste modeller er fleksible og kan derfor tilpasses lidt større børn. Strikkeopskrifterne er ikke svære, men dog for udfordrende for nybegyndere. Strikkefastheden for alle opskrifter er den samme og der kan derfor vælges at strikke i uld, bomuld eller alpaka alt efter ønske.

Forfatteren har udgivet adskillige strikkebøger bla. Sødt & blødt : strik til små prinser & prinsesser i samme stil som oventstående, men med flere opskrifter. Babystrik er også temaet for Velkommen til verden : bæredygtigt babystrik der har fokus på det naturlige eller All you knit is love : babystrik 0-18 mdr. som minder meget om anmeldte titel.

Et indbydende strikkehæfte med babyopskrifter. Hæftets layout i sarte, lyse farver med mange fine babybilleder, skaber et nordisk, romantisk univers, der vil tiltale de strikkeglade.


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2020

af

af

Christine Christensen

d. 28. sep. 2020

Indbydende strikkebog med opskrifter på babytøj i str. 0-2 år. Alle opskrifter er strikket på pind 3. De fine mønstre henvender sig primært til øvede strikkere, der ønsker ny inspiration.

To strikkehæfter i Lene Holme Samsøes serie om babystrik på forskellige pindstørrelser. Hæfterne er opbygget helt ens. Først en indledning med garnforbrug og forskellige tips. Dernæst en række opskrifter på huer, trøjer, tæpper, rompers, toppe, bukser og kjoler, og bagerst forslag til garn, og lidt om det garn, forfatteren selv har brugt. Alle mønstre er illustrerede med farvefotos i afdæmpede jordfarver. Opskrifterne passer til garn med samme strikkefasthed, hvilket betyder at de kan strikkes i uld, alpaka, bomuld eller en blanding.

Klassiske opskrifter i en enkel og tidløs stil, der vil glæde erfarne strikkere. Flere af opskrifterne har variationsmuligheder, der opfordrer til at man bruger sin egen kreativitet.

Foruden forfatterens egen fine Babystrik på pinde 3Babystrik fra PaelasDet fineste (Hæfte 03) er der udkommet en masse lækre baby-strikkebøger de sidste par år. Denne minder en del om Babystrik fra Paelas og Det finesteForuden forfatterens egen fine Babystrik på pinde 3 (Hæfte 03) er der udkommet en masse lækre baby-strikkebøger de sidste par år. Denne minder en del om og Det finesteForuden forfatterens egen fine Babystrik på pinde 3 (Hæfte 03) er der udkommet en masse lækre baby-strikkebøger de sidste par år. Denne minder en del om Babystrik fra Paelas og .