Bøger / faglitteratur

Babyzoneterapi : guide til forældre med spædbørn


Beskrivelse


Zoneterapi til baby som mildner og lindrer en række forskellige forstyrrelser, fx forkølelse, forstoppelse eller øreproblemer. Med trin-for-trin anvisninger i billede og tekst, samt information for henholdsvis forældre og den professionelle zoneterapeut.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 14. aug. 2017

Vidste du at zoneterapi kan hjælpe, hvis din baby fx sover uroligt eller har fordøjelsesproblemer? Læs med i denne overskuelige guide, hvor forældre kan få fif til zoneterapeutisk hjemmebehandling af baby.

Forfatteren er leder og underviser på zoneterapiskolen Logos og har mange års erfaring indenfor babyzoneterapi. I sin bog beskriver hun indledningsvis formålet med zoneterapi til baby og instruerer læseren i bogens anvendelse. Dernæst gennemgår hun trin for trin og med tekst og billeder forskellige zoneterapeutiske forløb, der har til hensigt at mildne og lindre en række forskellige forstyrrelser hos baby, fx forkølelse, forstoppelse eller øreproblemer. Ved hvert forløb er der information for henholdvis forældre og den professionelle zoneterapeut, der således kan hente inspiration. Der laves zoneterapi på hænder, fødder og ører, ligesom man kan finde forslag til massage forskellige steder på babys krop. Forrest indholdsfortegnelse og bagerst ordforklaring.

Fin og anvendelig brugsbog, der med sin overskuelige størrelse og indbydende layout er lettilgængelig for pressede småbørnsforældre, der ønsker at snuse til zoneterapiens lyksaligheder.

Der findes flere gode bøger om emnet, blandt andet de noget mere omfangsrige Politikens bog om babymassage og zoneterapiTryk og glad og Tryk og glad, hvori man kan finde yderlig og uddybende information på området. Sidstnævnte beskæftiger sig primært med akupressurpunkterDer findes flere gode bøger om emnet, blandt andet de noget mere omfangsrige Politikens bog om babymassage og zoneterapi og , hvori man kan finde yderlig og uddybende information på området. Sidstnævnte beskæftiger sig primært med akupressurpunkter.