Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bækager boldklub - bold og badehætter


Beskrivelse


Bækager Boldklub skal på ferie i Kenya, hvor deres træner Altmuligmand stammer fra. I Kenya viser det sig, at Altmuligmand er ret berømt, men Altmuligmand vil ikke snakke om det. Han vil holde 100% holiday uden fodbold!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2020

af

af

Marion Tirsgaard

d. 5. maj 2020

Femte bind i den sjove serie om fodboldholdet, "Bækager Boldklub", der denne gang tager på 100% ferie og nul fodbold i Kenya, hvor deres træner Altmuligmand kommer fra. Til fans af serien og andre, der elsker sjove bøger. Kan læses højt fra 6 år og selvlæses fra 9 år.

Bækager Boldklub skal på ferie i Kenya og slappe af. Men da de lander i Kenya, går det op for dem, at deres træner, Altmuligmand, er ikke bare lidt, men meget berømt i Kenya. Så berømt at der står en messingstatue af ham i lufthavnen. Altmuligmand vil helst gemme sig på hotellet og holde 100% ferie uden at tænke på fodbold, men da Bækager Boldklub får en udfordring af rigmanden Mfufu Johnson, siger de ja. De vil vise Altmuligmand, at de kan vinde en kamp, men det skal være en overraskelse. Da dagen for udfordringen kommer, får Bækager Boldklub sig noget af en overraskelse. Der er nemlig noget, som Altmuligmand ikke har fortalt. Med sort-hvide illustrationer. Serien skal læses i rækkefølge.

Femte bind i serien "Bækager Boldklub" er helt på højde med tidligere bind i serien. Der er masser at grine af, sjove forviklinger og pinlige misforståelser men som altid tager fodboldholdet det med ophøjet ro, finurlige påfund og masser af sammenhold.

Serien minder om det lidt uheldige fodboldhold i Knoglerød IF, hvor Knoglerød IF til Dana Cup er seneste bind.