Bøger / faglitteratur

Bæredygtig kost : en guide til valg af bæredygtig kost med omtanke for miljø og dyrevelfærd


Beskrivelse


Om begrebet bæredygtighed i forhold til kost, fx hvordan man kan undgå madspild, skære ned på kødet og forståelse for de enkelte mærknings-ordninger. Med cases om fagfolk, familier og ildsjæle, der har taget et aktivt valg om bæredygtighed til inspiration samt en samling bæredygtige opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 20. maj 2019

Grundig og aktuel guide til at leve og spise bæredygtigt og med omtanke for miljø og dyrevelfærd. For alle, der interesserer sig for bæredygtighed og CO2 aftryk.

Kom bag om begrebet bæredygtighed og få hjælp til at styre dit liv og forbrug i en mere bæredygtig retning. Bliv fx klogere på hvordan du kan undgå madspild, skære ned på kødet og lær at forstå de enkelte mærknings-ordninger. Krydret med cases om fagfolk, familier og ildsjæle, der har taget et aktivt valg om bæredygtighed til inspiration for os andre. Til slut i bogen en samling bæredygtige opskrifter. Juanita Larsen er uddannet biolog, hun har udviklet undervisningsforløb om plastik i havet og holder foredrag om bæredygtighed.

Velskrevet og veldokumentret. En bog at blive klog og inspireret af. Lækkert layout.

Der udgives i disse år en del bøger om madspild og bæredygtig kost, som fx: Nej tak til madspildLav mad uden spildNaturlig cleaningBogen om permakultur og Lav mad uden spild. "Bæredygtig kost" har en mere videnskabelig og grundig tilgang til emnet, og den tilbyder en del mere end kun opskrifter. Der findes desuden en masse materialer om andre nicher af bæredygtighed. Man kan også gå i gang med bæredygtig rengøring: Naturlig cleaning eller permakultur i køkkenhaven: Bogen om permakulturDer udgives i disse år en del bøger om madspild og bæredygtig kost, som fx: Nej tak til madspild og . "Bæredygtig kost" har en mere videnskabelig og grundig tilgang til emnet, og den tilbyder en del mere end kun opskrifter. Der findes desuden en masse materialer om andre nicher af bæredygtighed. Man kan også gå i gang med bæredygtig rengøring: Naturlig cleaning eller permakultur i køkkenhaven: Bogen om permakulturDer udgives i disse år en del bøger om madspild og bæredygtig kost, som fx: Nej tak til madspild og Lav mad uden spild. "Bæredygtig kost" har en mere videnskabelig og grundig tilgang til emnet, og den tilbyder en del mere end kun opskrifter. Der findes desuden en masse materialer om andre nicher af bæredygtighed. Man kan også gå i gang med bæredygtig rengøring: eller permakultur i køkkenhaven: Bogen om permakulturDer udgives i disse år en del bøger om madspild og bæredygtig kost, som fx: Nej tak til madspild og Lav mad uden spild. "Bæredygtig kost" har en mere videnskabelig og grundig tilgang til emnet, og den tilbyder en del mere end kun opskrifter. Der findes desuden en masse materialer om andre nicher af bæredygtighed. Man kan også gå i gang med bæredygtig rengøring: Naturlig cleaning eller permakultur i køkkenhaven: .