Bøger / faglitteratur til børn

Bæver


Beskrivelse


Om den største gnaver i Danmark, bæveren. Læs om hvordan den lever, bygger dæminger og er god til at svømme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2016

af

af

Stine Bille

d. 29. juli 2016

Bæveren er den største gnaver i Danmark, og den er rigtig god til at dykke. Den kan blive under vandet i op til et kvarter. Den bygger dæmninger i vandløb af træstrammer, grene og mudder. For 8-10-årige.

Denne fag-historie fortælles af en bæver. Vi følger dens liv og opvækst, for på den måde at lære om bæveren. Historien fortælles både i ord og billeder. Hvert opslag har flere store billeder, som er med til at illustrer teksten. Forrest har bogen indholdsfortegnelse og bagest er der stikordsregister. Der er opgave på forlagets hjemmeside til bogen. Bogen indgår i serien "Pattedyr verden rundt".

Det er en god billedfagbog med mange væsentlige oplysninger. Den har et lækkert layout med hardcover omslag og mange farverige billeder, der hjælper med forståelsen. Bogen har lix 15, og retter sig især mod indskolingen.

Der findes andre titler i samme serie fx HavodderBæver. Vil man læse andre bøger om bævere kunne Bæver fra serien "Fagfilur" være en mulighedDer findes andre titler i samme serie fx Havodder. Vil man læse andre bøger om bævere kunne fra serien "Fagfilur" være en mulighed.