Bøger / faglitteratur til børn

Bæver


Beskrivelse


Om bævere, deres adfærd, udseende og levevis.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. nov. 2015

Havørne og bævere er to spændende, men sjældne dyrearter i Danmark. Her er to letlæste bøger om de to dyrearter for børn mellem 6 og 8 år.

Begge bøger er en del af den forholdsvis nye serie "Fagfilur", som minder meget om serien "Første fakta", men har en større typografi, mindre tekst og et lidt lavere lix-tal. Bøgerne er i stift bind og indeholder 9 opslag bestående af en billedside med et fotografi samt en tekstside med en kort tekst sat i afsnit og en tegnet illustration. Emnerne for begge bøger er dyrets udseende, føde, formering og levesteder i Danmark.

Det er to gode fagbøger for nye læsere, der skal lære at læse fagbøger. Flotte billeder og en velskrevet tekst med mange væsentlige oplysninger.

Der findes ikke andre bøger om bævere og havørne, som er lige så lette at læse. Vil man læse mere, må man læse videre i lidt sværere bøger som Bæveren og dens ungerØrneFugle, Ørne og FugleDer findes ikke andre bøger om bævere og havørne, som er lige så lette at læse. Vil man læse mere, må man læse videre i lidt sværere bøger som Bæveren og dens unger, og FugleDer findes ikke andre bøger om bævere og havørne, som er lige så lette at læse. Vil man læse mere, må man læse videre i lidt sværere bøger som Bæveren og dens unger, Ørne og .


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 2 (2016)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 69, nr. 2 (2016)