Bøger / faglitteratur til børn / bagebøger

Bag med de mindste


Beskrivelse


Billedkogebog med indbydende opskrifter på både brød og kager. Tegningerne viser tydeligt og enkelt både ingredienser og fremgangsmåde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 6. maj 2015

Både børn og voksne synes det er hyggeligt at bage sammen. Her er en bog fyldt med indbydende og overskuelige opskrifter. Bogen henvender sig til de mindste bagere og deres forældre. Bogen vil, med lidt hjælp fra voksne, kunne selvlæses fra ca. 6 år mens 8-9-årige selv vil kunne følge opskrifterne.

Bogen er delt ind i forskellige temaer fx fødselsdag, sommer og jul. Forfatteren tager udgangspunkt i sin egen familie og hendes datter har været med til at udvælge opskrifterne. Hun opfordrer til at tage børn med i køkkenet selvom tingene kan tage lidt længere tid.

Bogen er fyldt med indbydende opskrifter på både brød og kager. Alle opskrifter er rigt illustrerede. Tegningerne viser tydeligt og enkelt både ingredienser og fremgangsmåde, så selv de mindste der endnu ikke kan læse, kan være med.

Forfatteren har også udgivet Lav mad med de mindsteMums!Pigernes bagebog, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx Mums! eller Pigernes bagebogForfatteren har også udgivet Lav mad med de mindste, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx eller Pigernes bagebogForfatteren har også udgivet Lav mad med de mindste, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx Mums! eller .