Bøger / skønlitteratur / roman

Bag slørene


Beskrivelse


Krimi. Som frivillig på en lille politistation skal Harry Bosch fange en serievoldtægtsforbryder samtidig med at han privat prøver at opspore mulige arvinger til en milliardformue.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2017

af

af

Per Månson

d. 5. sep. 2017

Som frivillig på en lille politistation skal Harry Bosch fange en serievoldtægtsforbryder, samtidig med at han privat prøver at opspore mulige arvinger til en milliardformue. For alle, der sætter pris på en velskrevet og intelligent krimi.

Harry Bosch er ufrivilligt blevet pensioneret fra LAPD, men kan ikke undvære politiarbejdet helt. Han arbejder derfor på deltid som frivillig og ulønnet betjent i den lille by San Fernando midt i Los Angeles. Her finder han sammenhænge i uopklarede sager og kommer på sporet af en serievoldtægtsforbryder. Han arbejder også som privatdetektiv, og i den egenskab bliver han hyret af en døende mangemilliardær, der mener, han som ung gjorde en pige gravid og derfor gerne vil finde ud af, om han har en arving. Det er den 16. roman på dansk i Harry Bosch-serien.

Det er simpelthen topkvalitet på alle parametre: ikke mindst sproglig nydelse af høj kvalitet og meget spændende handlinger.

Få når Connellys niveau, men hans læsere læser også fx Harlan Coben, senest Holdt for nar.


litteratursiden.dk

d. 16. mar. 2018

af

af

Helle Post

d. 16. mar. 2018

Bosch hvirvles ind i to højspændte sager i kampen om retfærdighed i sekstende bind af en af verdens bedste krimiserier. Kan han stå distancen, eller er han blevet for gammel? Efter 30 år i LAPD har H...


Jyllands-posten

d. 4. nov. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 4. nov. 2017