Bøger / faglitteratur / bagebøger

Bagebog


Beskrivelse


Den komplette samling af alle bageopskrifterne fra Meyers bageri, Almanak og Meyers kager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2012

af

af

Lone Krøgh

d. 29. okt. 2012

Stor bagebog af den entreprenante og kvalitetsbevidste Claus Meyer. Den vil være et must for enhver seriøs hjemmebager og et af bibliotekernes efterspurgte standardværker i adskillige år frem.

Kan du se Claus Meyers Almanak for dig? Kan du huske, hvor inspirerende og veldisponeret den er? Og hvor tung? I givet fald har du et ret præcist billede af beskaffenheden af Bagebog. Den indeholder alle opskrifter fra Meyers bageri, 2009 og Meyers kager, 2011 og alle bageopskrifter fra Almanak, 2010 og kommer således vidt omkring med mange gammelkendte opskrifter med et twist og nye fra disse bøger. 1/3 af bogen er forbeholdt brød i enhver afskygning og 2/3 de dejligste kager. Billedsiden er flot, og i alle opskrifter er fremgangsmåden beskrevet uden unødvendige falbelader. Indledningsvis et grundigt afsnit om bageteknik og til sidst et ikke helt konsekvent register.

De tre koge- og bagebøger, som Bagebog helt eller delvist er en samlet udgave af, hører alle til blandt bibliotekernes allerbedste og mest efterspurgte bagebøger. Bagebog vil selvsagt placere sig sammesteds, og hvor nogle hjemmebagere vil synes, at det er fantastisk at have fået samlet så mange af Meyers bageopskrifter ét sted, vil andre mene, at den voluminøse Bagebog er mere tung og uhåndterlig, end godt er.

Stor flot bagebog af den altid populære Claus Meyer. Den vil blive et sikkert hit på alle biblioteker, uagtet at alle opskrifter kan findes i Meyers tidligere bage- og kogebøger.