Bøger / faglitteratur / bagebøger

Bagelyst


Beskrivelse


Bageopskrifter på 60 kager indenfor en bred variation af klassisk bagværk. Enkle og hurtige kager og de avanceret pyntede anledningskager, der også skal imponere synet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 9. maj 2014

En bagebog der henvender sig til alle, der godt kan lide at bage kager og evt. gerne vil eksperimentere lidt.

Forfatteren har vundet i bageprogrammet: Den Store Bagedyst på tv i 2013 - både hovedprogrammet og juleudgaven. Siden fik hun så mulighed for at udgive sin helt egen bagebog, og her er den så. Der er opskrifter på klassikere, tærter, skærekager og muffins, lagkager, dessertkager, små lækkerier og anledningskager. Der er nogle virkelig flot dekorerede kager imellem, som man nok skal øve sig en del på, inden man får helt samme resultat. Men ellers er der rigtig mange gode bud på kager, hvor de fleste kan være med - i mere eller mindre grad. Der er rigtig flotte fotos, bagetegninger og tips til det gode køkkengrej, hvordan en lagkage bygges op, hvordan man laver et kræmmerhus osv. Bagest en takke-side, hvor der nederst er internethenvisninger til steder, hvor nogle af ingredienserne og udstyret købes, samt et register.

Bagestilen minder meget om Mette Blomsterberg; dog med lidt mere kreativitet. Kan derfor sammenlignes med fx Blomsterbergs skønne klassikere og Nanas kageri af Nana Frolov Christensen - begge fra 2013.

En indbydende kagebagebog for alle kage-elskere, der gerne vil bage både klassikere med nyt input og nye kager med kendte elementer.