Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Bagom district 12 : stjernerne fra Hunger Games : Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth


Beskrivelse


Om de tre hovedrolleindehavere i filmen The Hunger Games, samt et afnit om vejen fra fortælling til film.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2012

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 20. apr. 2012

To bøger der henvender sig til alle, der er forblændet af filmen og "stjernerne" fra The hunger games. Til fans fra 12-30 år.

Fokus i de amerikanske ungdomsfilm er nu skiftet fra vampyrer til fremtids-apokalypsen efter premieren på The hunger games efter bog af Suzanne Collins (Dødsspillet). Her er to bøger om stjernerne. Bag om district 12 : stjernerne fra Hunger Games fortæller om de tre hovedrolleindehavere Katniss, Gale og Peeta. Der gives et indblik i de kommende stjerner og fortælles historierne om personerne bag. Der er detaljerede biografiske fortællinger, som fortæller om de tre stjerners vej fra barndommen til filmverdenen, hvor de nu er som nogle af Hollywoods nye stjerner. Bogen indeholder mere end 80 farvefotos. I Alt om Hunger Games fortælles om romanerne bag filmen, selve filmen, skuespillerne og det specielle merchandise, der kan købes. Også i denne bog er der mange farvebilleder, quiz, fan-interviews m.m. I begge bøger er genren trivi, og bøgerne vil helt sikkert dele vandene, men der er ingen tvivl om, at fans vil sluge bøgerne råt.

Der kan findes rigtig meget på internettet om filmen og stjernene fra den, men ikke noget i bogform. Der er kommet flere bøger i samme stil, bl.a. om andre film, fx Robert Pattinson : ægte kærlighed dør aldrig, 2009.

Både den unge og den lidt ældre fanskare vil ikke blive skuffet over disse uden-filter-portrætmøder med deres stjerner To bøger der er ren trivi, men som uden tvivl hurtigt vil blive læst i laser af ivrige fans.