Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Baileys sommer ved Witch Lake


Beskrivelse


16-årige Bailey har fået sommerferiejob på sin gudfars hotel ved Witch Lake. Her lærer hun 19-årige April rigtig godt at kende. Men pludselig ændrer April karakter - og alt er ikke så hyggeligt mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 27. feb. 2018

16-årige Bailey har fået sommerferiejob på sin gudfars hotel ved Witch Lake. Her lærer hun 19-årige April rigtigt godt at kende. Men pludselig ændrer April karakter - og alt er ikke så hyggeligt mere. Fra 14 år og opefter.

Bailey og April bor i samme hytte mens de arbejder på Hotel Witch Lake Lodge. April er som en storesøster for Bailey. Men da en tjener kommer til skade på hotellet, og en mystisk gæst ankommer til hotellet ændrer April sig fuldkommen. Hvad er der på færde? Bogen har lix 21 og er sat med store typer. Sammensatte ord er delt for at lette læsningen. Findes også som bog + lyd.

En letlæst spændingshistorie som overrasker i sit plot. Det er en historie om jalousi, lavt selvværd og bedrag, men også historien om at turde sige fra.

Der findes flere lette bøger til unge om problematiske venskaber fra samme forlag fx Farligt venskab som handler om Jesper, der bliver lokket til at stjæle af sin kammerat. Bøgerne kan kendes på fjeren på bogens forside.