Bøger / faglitteratur / opskrifter

Baking moments : signaturkager fra @frederikkewaerens


Beskrivelse


Kageopskrifter fra Frederikke Wærens Instagramprofil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2020

af

af

Laura Winding

d. 20. mar. 2020

Baking moments er fyldt med kager, som mange vil kende fra Frederikke Wærens Instagramprofil. Der er kageopskrifter til alle anledninger, og de er lige til at gå til - alle kan være med.

FW kendes af mange fra Instagram, Youtube etc., hvor hun poster opskrifter og trin-for-trin-videoer. Bogen indeholder 6 kapitler med hver sin kategori af kager fra lodret lagkage over twistede klassikere til en tærte, der ikke skal bages. Kagedelene kan mixes og matches efter smag og behag. Slikpynt og farverige bær giver mange af kagerne den sidste finish. Der er minimum ét foto af den færdige kage pr. opskrift.

"Baking moments" er en fin udgivelse med en flot forside og smukke, upolerede kagefotografier. Opskrifterne er enkle og kræver ikke de store færdigheder. Instruktionerne er lette at forstå. Der bruges ikke noget fancy udstyr eller specialingredienser, som ikke kan undværes. Det er nærmest en lettelse med en kagebog, hvor man ikke partout skal temperere chokolade og slås med koral tuilles og isomalt. Det er sjovt at lave klassikere som drømmekage og gulerodskage om til lagkager, så man får dobbelt op på kokossnask og smørcreme. Og den lodrette lagkage er virkelig original.

Minder om KagemagiK for kageMajas kager og K for kage. Skal man udfordres lidt er Maja Vases bøger fantastiske, fx Majas kagerMinder om Kagemagi og . Skal man udfordres lidt er Maja Vases bøger fantastiske, fx Majas kagerMinder om Kagemagi og K for kage. Skal man udfordres lidt er Maja Vases bøger fantastiske, fx .