Bøger / skønlitteratur til børn / billedbøger

Bamse Bjørn på byggepladsen


Beskrivelse


Hjælp Bamse Bjørn med at finde vej med sine store maskiner hen til huset, der bliver bygget på byggepladsen. Ved at bruge en finger, kan man skubbe Bamse Bjørn afsted. For børn fra 1-3 år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2023

af

af

Marianne Agger

d. 3. nov. 2023

Hjælp Bamse Bjørn med at finde vej med sine store maskiner hen til huset, der bliver bygget på byggepladsen. Ved at bruge en finger, kan man skubbe Bamse Bjørn afsted. For børn fra 1-3 år.

To interaktive papbøger om Bamse Bjørn. På forsiden og på bøgernes fire opslag kan man bruge sin finger og skubbe en lille, rund brik med Bamse Bjørn rundt i en udstanset, snoet sti fra ét sted til et andet. I "Bamse Bjørn på byggepladsenBamse Bjørn på bondegården" skal man hjælpe . Han skal bl.a. have hjælp til at finde vej til sin bulldozer, så han kan skifte sandet i den. I "Bamse Bjørn på bondegården" skal man fx hjælpe ham med at finde lammene ude på engen og sætte traktoren ind i laden. I begge bøger kan man finde nogle ting på højre side, som er vist i små bokse på venstre side. Der fortælles en lille historie, der sætter scenen på hvert opslag. Teksten fortæller også, hvad man skal og navngiver de ting, man skal finde. Benji Davies har tidligere udgivet lignende papbøger om Bamse Bjørn med andre effekter, nemlig og Bamse Bjørn på bondegårdenTo interaktive papbøger om Bamse Bjørn. På forsiden og på bøgernes fire opslag kan man bruge sin finger og skubbe en lille, rund brik med Bamse Bjørn rundt i en udstanset, snoet sti fra ét sted til et andet. I "Bamse Bjørn på byggepladsen" skal man hjælpe Bamse Bjørn på byggepladsen. Han skal bl.a. have hjælp til at finde vej til sin bulldozer, så han kan skifte sandet i den. I "" skal man fx hjælpe ham med at finde lammene ude på engen og sætte traktoren ind i laden. I begge bøger kan man finde nogle ting på højre side, som er vist i små bokse på venstre side. Der fortælles en lille historie, der sætter scenen på hvert opslag. Teksten fortæller også, hvad man skal og navngiver de ting, man skal finde. Benji Davies har tidligere udgivet lignende papbøger om Bamse Bjørn med andre effekter, nemlig Bamse Bjørn på byggepladsen og .

Underholdende bøger, hvor motorikken trænes, imens man hygger sig med Bamse Bjørn og de små opgaver. Tegningerne er hyggelige og muntre og teksten godt afstemt aldersgruppen.

Sammenlignelige bøger er fx På arbejdspladsen - bygBondegården og BondegårdenSammenlignelige bøger er fx På arbejdspladsen - byg og .


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2020

af

af

Marianne Agger

d. 25. juni 2020

Drej, skub og træk! Der er masser at undersøge, imens man hører historier om søde Bamse Bjørn i "Bamse Bjørn på byggepladsen" og "Bamse Bjørn på ferie". To nye, sjove billedbøger til børn fra 1-3 år.

I "Bamse Bjørn på byggepladsen" hjælper Bamse Bjørn til på en byggeplads. Bamse Bjørn sidder bag rattet på en bulldozer, en lastbil og en traktor, og han hjælper med at banke søm i det hus, som alle dyrene er i gang med at bygge. I "Bamse Bjørn på ferie" starter Bamse Bjørn med at sætte sig i en taxa, der kører ham hen til banegården, hvor han tager et tog videre til lufthavnen. Med fly rejser han ned til sit rejsemål, hvor han sejler i et skib og hygger sig med sine dyrevenner på stranden. Begge bøger består af fire opslag med effekter, der kan skubbes, drejes eller trækkes i. Historierne fortælles i korte sætninger på hver side. Der findes seks andre bøger om Bamse Bjørn fx Bamse Bjørn på brandstationenStormhvalen. Derudover har Benji Davies bl.a. lavet StormhvalenI "Bamse Bjørn på byggepladsen" hjælper Bamse Bjørn til på en byggeplads. Bamse Bjørn sidder bag rattet på en bulldozer, en lastbil og en traktor, og han hjælper med at banke søm i det hus, som alle dyrene er i gang med at bygge. I "Bamse Bjørn på ferie" starter Bamse Bjørn med at sætte sig i en taxa, der kører ham hen til banegården, hvor han tager et tog videre til lufthavnen. Med fly rejser han ned til sit rejsemål, hvor han sejler i et skib og hygger sig med sine dyrevenner på stranden. Begge bøger består af fire opslag med effekter, der kan skubbes, drejes eller trækkes i. Historierne fortælles i korte sætninger på hver side. Der findes seks andre bøger om Bamse Bjørn fx Bamse Bjørn på brandstationen. Derudover har Benji Davies bl.a. lavet .

Det er helt sikkert nogle sjove og underholdende bøger, som børn vil kunne bruge mange timer på igen og igen. Skønne, nuttede tegninger, sjove effekter, der træner finmotorikken, og en sød, lille historie.

Bøgerne er i samme stil som de forrige om Bamse Bjørn. Andre bøger i samme kategori med sjove effekter er fx Se lige dyrene! - dyr der er små.