Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Bamse fuld af ord


Beskrivelse


Billedordbog hvor Bamse, Kylling og Ælling er i skoven, på stranden, klæder sig ud, bygger huler og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2009

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 4. nov. 2009

Billedordbog til hyggelæsning og træning af ord og begreber fra ca. 2 år.

Billedordbog med papsider om DRs elskede figurer Bamse, Kylling og Ælling. På hver side er der et stort myldrebillede, hvor Bamse og venner er i skoven, på stranden, klæder sig ud osv. En del af hvert opslag er helliget "nærbilleder" af nogle af de ting, der er på det store billede. Under hvert nærbillede står der, hvad det forestiller. Placeringen af denne ordbogsdel varierer fra side til side. Nogle gange danner feltet en cirkel om det store billede, på andre opslag er det en oval i bunden af siden. Bogens særdeles kortfattede tekst er skrevet af Gitte Melgaard, som tidligere bl.a. har skrevet tekst til nogle Anna og Lotte-billedbøger, mens Frank Madsen, som bl.a. er kendt for tegneserien Kurt Dunders bedrifter, har tegnet de livlige, humoristiske og detaljerede illustrationer i hyggelig bamsestil.

Denne billedordbog er i familie med eksempelvis Else Hernovs klassiker De første tusind ord, 2009, i den sværere ende af genren og De første billeder, de første ord, 2009, i den lettere ende.

God og solid billedordbog med papsider med de elskede figurer Bamse, Kylling og Ælling som hovedattraktioner, der nok skal gøre bogen populær blandt målgruppen. Godt supplement til børnebibliotekets øvrige billedordbøger.Informationer og udgaver