Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bamser : lav dine egne tøjdyr


Beskrivelse


Enkle opskrifter på 14 tøjdyr som du eventuelt kan lave samme med dit barn. Hver opskrift er forsynet med billede af tøjdyret. Bagerst i bogen findes skabeloner til fremstillingen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2012

af

af

Merete Trap

d. 27. nov. 2012

En sød og charmerende udgivelse, der henvender sig til alle, der gerne vil lave deres egne bamser. Velegnet til en god stund, forældre og barn sammen.

Her er en rigtig lille charmerende bog, om at lave sine egne tøjdyr. Bogen er opdelt i tre kategorier, nemlig "bamser fra 0-1 år", "bamser fra 1-3 år" og "bamser fra 3-6 år". Bogen rummer opskrifter på ialt 14 tøjdyr, og alle dyrene har deres eget navn og personlighed som fx Blæksprutten Ruth eller Flagermusen Frode. Hver opskrift er forsynet med et lækkert billede af det charmerende tøjdyr. Bagerst i bogen er der skabeloner. Bogen henvender sig til voksne, og de forskellige tøjdyr er forholdsvis nemme at lave. Bogen indbyder til at forældre og børn evt. kan lave en bamse sammen, men med barnet på sidelinjen. Forfatter Sabine Lemire har udgivet flere hobbybøger fx 365 ting, du kan lave med dit barn, 2012 og Miniverdener : en byggebog, 2012.

Kan sammenlignes med Velkommen til hæklerummet, 2012 af Annika Messing, som også har et indbydende layout, eller af lidt ældre dato Lav dine egne bamser, 1992 af Gisela Hofmann.

En indbydende og charmerende lille udgivelse, med inspiration til at lave egne tøjdyr. Egner sig godt til en hyggelig aktivitet, som forældre og børn kan lave sammen.