Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Band til salg


Beskrivelse


The Oh My Godz optræder på en musikfestival og efter koncerten bliver de kontaktet af en musikmanager, der lokker med løfter om demoindspilning og pladekontrakt. Til sidst får de et bedre tilbud, der giver dem plads til at være sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 21. sep. 2016

Sætter fokus på venskab og mod, og alle de svære valg man skal træffe undervejs i livet. Den letlæste og underholdende bog er til 9-12-årige piger, der kender til stjernedrømme og veninder. Fjerde bind i serien "The Oh My Godz".

Pigerne i bandet The Oh My Godz får mulighed for at optræde på en musikfestival og det går virkelig godt for dem. Så godt, at de efter koncerten bliver kontaktet af en musikmanager, der lokker med løfter om demoindspilning og pladekontrakt. Pigerne må vurdere om løfterne er prisen værd, hvor meget skal man lave om på sig selv for at sælge? Til sidst får de et bedre tilbud, der giver dem plads til fortsat at være sig selv.

"Band til salg" er sjov og nem at læse. Den minder om "rigtige" bøger i hård indbinding, men stadig med ret stor skrift og en del illustrationer, der gør den overskuelig og indbydende. Historien er vedkommende og underholdende med sit fokus på pigernes relationer og følelser og de svære valg de må træffe. Jan Solheim illustrerer fint og levende hele bogen igennem og det giver historien en ekstra dimension.

Bogen minder om fx Den store chancePrøvetime eller om forfatterens anden serie "Dans de luxe", se fx PrøvetimeBogen minder om fx Den store chance eller om forfatterens anden serie "Dans de luxe", se fx .