Bøger / faglitteratur / erindringer

Bander, bomber og bagmænd : om 40 år i politiet


Beskrivelse


Udvalgte fortællinger om ledende politiinspektør Mogens Lauridsens (født 1955) oplevelser som politimand. Det er bl.a. om rockere, rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej i 2007, Cop15 i 2009 og terrorbegivenhederne i København i februar 2015.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2015

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 11. nov. 2015

Ledende politiinspektør Mogens Lauridsen fortæller om 40 års oplevelser ved politiet. For læsere med interesse for politiarbejde og kriminalsager.

Mogens Lauridsen har arbejdet ved politiet i ca. 40 år. Han startede på Politiskolen i 1977 og har efterfølgende arbejdet sig op i graderne. Er nu chef for Beredskabsenheden på Politigården. Bogen indledes med et længere afsnit om terrorbegivenhederne i København i februar 2015. Dernæst følger i 10 kapitler udvalgte fortællinger om hans oplevelser som politimand. Det er bl.a. om rockere, rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej i 2007 og Cop15 i 2009. Afslutningsvis nogle refleksioner over politiarbejde dengang og nu.

Bogen er blevet til i et samarbejde med DR-journalist Mogens Lund. Bogen er fortalt i et jævnt og ligefremt sprog og formidler nogle af Mogens Lauridsens personlige oplevelser som politimand.

Bogen er på linje med en lang række tilsvarende erindringer fra ledende politimænd fx Drabschefen - nye sagerMan jager et bæst og fanger et menneskeAt tænke som en morderGerningsstedet, Man jager et bæst og fanger et menneske, At tænke som en morder og GerningsstedetBogen er på linje med en lang række tilsvarende erindringer fra ledende politimænd fx Drabschefen - nye sager, , At tænke som en morder og GerningsstedetBogen er på linje med en lang række tilsvarende erindringer fra ledende politimænd fx Drabschefen - nye sager, Man jager et bæst og fanger et menneske, og GerningsstedetBogen er på linje med en lang række tilsvarende erindringer fra ledende politimænd fx Drabschefen - nye sager, Man jager et bæst og fanger et menneske, At tænke som en morder og .