Bøger / faglitteratur

Bang! : styrken kommer indefra


Beskrivelse


Forfatterens vejledning i at skabe forandring for sig selv - både fysisk og psykisk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2013

af

af

Mette Fersum

d. 18. feb. 2013

Bogen er til dem, der har besluttet sig for at forandre noget i deres liv. Endnu en "coachingbog" med opfordring til personlig udvikling.

Forfatteren er uddannet indenfor personlig træning, ernæring og livsstilsområdet. Hun mener, at hvis vi vil forandre noget i vores liv, må vi arbejde med den mentale og følelsesmæssige indsigt. Ligeledes mener hun, at vi må starte med at sige farvel til komfortzonen, hvis vi vil videre og forandre os. Ligeledes skal vi kommunikere med os selv og tage ansvar for alle vores handlinger. Således fortsætter forfatteren hele bogen igennem med gode råd til, hvordan man kan arbejde med sig selv. Det er tydeligt at forfatteren er passioneret omkring fysisk motion/træning, og det er der hun henter sin primære inspiration. Ligeledes trækker hun på sin erfaring med NLP. Der er flere historier i bogen, fortalt af andre, om hvad de har gjort. Det er mange gode citater i bogen bla. "At any given moment you have the power to say: this is not how the story is going to end". Der er som sådan ikke noget nyt i bogen, som andre ikke har skrevet om før, men jeg blev da inspireret. Hun skriver i et enkelt sprog, som gør den let at læse.

Den minder meget om Så gør det dog! : fra a til b nu, 2012.

Jeg har læst en del af disse bøger om emnet. Denne er udmærket til at arbejde med og få inspiration eller motivation og den er let at læse, men ikke anderledes eller bedre end de mange andre, der skriver om emnet.