Bøger / skønlitteratur / roman

Bang!


Beskrivelse


Peter og Helle har problemer med parforholdet. De håber at en weekend i sommerhus kan hjælpe dem, men sommerhuset er dobbeltbooket. De beslutter sig for at blive og feste med de andre lejere, men weekenden udvikler sig i en erotisk retning.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2016

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 29. sep. 2016

Et par, der for første gang skal holde en weekend alene efter de blev forældre, ankommer til et sommerhus der er blevet dobbeltbooket og det udvikler sig til druk, flirt og meget andet. Til læsere mellem 25-40 år, der læser erotiske fortællinger.

Der er knas i forholdet mellem Peter og Helle. For et år siden fik de sønnen Simon og nu venter en weekend i et sommerhus uden sønnen, hvor de skal forsøge at pifte nyt liv forholdet. Men da de ankommer til sommerhuset er der allerede andre beboere, da huset er dobbeltbooket. I stedet for at tage et andet sted hen inviteres Peter og Helle til at blive i sommerhuset og feste med de andre. Det udvikler sig i en erotisk retning. Sideløbende får læseren gennem mange udsnit indblik i den roman, som Peter er ved at skrive.

"Bang!" er sjov og frisk. Forfatteren rammer præcist den følelse som mange i et parforhold kan genkende, med små børn og manglende tid til hinanden og metadelen med Peters roman er veludført. Replikkerne er gode og de erotiske passager tilpas pirrende. Desværre er bogen hæmmet af mange sproglige fejl, alene to på bagsiden. Eksempelvis på side 142 "Helle lukkede telefonen ned og gav mig den tilbage med et surt mine.".

Nis Jakobs egen Mænd i frit faldM - erotiske noveller af mænd handler også om parforhold og kærlighed og den erotiske novelleantologi M - erotiske noveller af mænd er spækket med pirrende fortællingerNis Jakobs egen Mænd i frit fald handler også om parforhold og kærlighed og den erotiske novelleantologi er spækket med pirrende fortællinger.


Politiken

d. 25. nov. 2016

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 25. nov. 2016