Bøger / skønlitteratur til børn / vittigheder

Banke, banke på-vittigheder : "det er Finn" : til hele familien


Beskrivelse


Ca. 75 nye vittigheder af typen, som altid starter med sætningen "Banke, banke på - hvem der?".

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2020

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 22. juni 2020

Banke, banke på vittigheder og skøre spørgsmål. Få et godt grin sammen med vennerne. To nye bøger i serien "Kong Carlsen". Fra 8 år.

I "Banke, banke på vittigheder" præsenteres læseren for ca. 75 nye vittigheder af typen som altid starter med sætningen Banke, banke på - hvem der, og hvor vittigheden som regel ender med en sangtitel, som indledes med et personnavn. Der er dog nogle af vittighederne, der slutter lidt anderledes, fx Banke, banke på. Hvem der? Adele. Adele hvem? Adeler aviser ud, så åbn lige døren. I "Hvad vil du helst" er der ca. 80 spørgsmål om spørgsmål og udfordringer, man kan stille til sig selv eller andre. Fx Hvad vil du helst: være blind eller være døv, Hvad vil du helst: kun kunne hoppe eller kun kunne gå baglæns, Hvad vil du helst: spise bussemænd eller spise ørevoks?.

Tilpas blanding af sjove, platte vittigheder og udfordrende spørgsmål, som man kan plage sine venner og familie med. Simpel, harmløs og underholdende fritidslæsning. Bøgerne har sort-hvide illustrationer og vignetter, og begge har varierende skrifttyper og blødt omslag.

I samme serie er tidligere udkommet fx Far-vittighederVittigheder for børnAdr, det er klamt!, Vittigheder for børn og Adr, det er klamt!, og alle ligner hinanden i indhold og formI samme serie er tidligere udkommet fx Far-vittigheder, og Adr, det er klamt!, og alle ligner hinanden i indhold og formI samme serie er tidligere udkommet fx Far-vittigheder, Vittigheder for børn og , og alle ligner hinanden i indhold og form.