Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Banneret samles


Beskrivelse


Fantasy. Taysin er på vej mod slavelejren for at befri Lill. På vejen møder han Waris, Svart og Josvai, som også har et ærinde i slavelejren. Den umage flok erfarer snart, at der findes en fare større end slavehandlerne.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2018

af

af

Merete Trap

d. 6. juni 2018

"Hvis kongeriget står og falder med en kvinde - hvordan har Perina så overlevet så længe?". Her kommer 3. del af fantasy-serien "Dragernes konge" om riget Perina. For en bred skare af unge fantasy-læsere, voksne kan også sagtens læse med.

I Perina er Taysin på vej mod slavelejren for at befri Lill. Han møder Waris, Svart og Josvai og erfarer snart, at også de er opsatte på at komme ind i slavelejren. De får befriet deres kvinder, og snart er flokken på ny på flugt. Denne gang fra en trussel, større end slavehandlerne. Samtidig er spørgsmålet, hvem skal have magten over kongeriget? Serien er et samarbejde mellem Pernille Eybye og Carina Evytt. Seriens 1. og 2. del udkom begge i 2016 med titlerne Heksejægerens bytteGøglerkongens sværd og Gøglerkongens sværdI Perina er Taysin på vej mod slavelejren for at befri Lill. Han møder Waris, Svart og Josvai og erfarer snart, at også de er opsatte på at komme ind i slavelejren. De får befriet deres kvinder, og snart er flokken på ny på flugt. Denne gang fra en trussel, større end slavehandlerne. Samtidig er spørgsmålet, hvem skal have magten over kongeriget? Serien er et samarbejde mellem Pernille Eybye og Carina Evytt. Seriens 1. og 2. del udkom begge i 2016 med titlerne Heksejægerens bytte og .

I denne seriens 3. del, samles mange af de tråde som efterlod læseren nysgerrig i bind 1. og 2. Persongalleriet er stort, og serien er befolket af elletrolde, ildhekse og andet godtfolk, som enhver sand fantasy-elsker vil tage til sig med fornøjelse. Bogen har fokus på kærlighed, venskaber, magi og magt. Om at turde være anderledes, at give plads til forskellighed, og at støtte hinanden. Bogen er ligeså omfangsrig som de to foregående bind, og den smukke forside skal nok falde i læsernes smag. Bogens slutning lægger op til en fortsættelse.

Kan sammenlignes med andre omfangsrige, danske fantasyserier som fx Signe Fahls nye serie "Tågespind".


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2018

af

af

Lene Jensen

d. 28. juni 2018

Klassisk fantasy når det er bedst. En velkomponeret og velskrevet fortælling om det godes kamp mod det onde. ’Banneret samles’ er tredje bind i serien ’Dragernes konge’. Pernille Eybye skrev det førs...