Bøger / faglitteratur / rejseguides

Barcelona


Beskrivelse


En række personlige skildringer om seværdigheder og livet i Barcelona.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2012

af

af

Poul Flou Pedersen

d. 26. mar. 2012

Ny, spændende serie med anderledes rejseguider, der med sine personlige beskrivelser hovedsageligt retter sig mod den kulturhistorisk interesserede rejsende. Bøgerne kan ikke erstatte den traditionelle guidebog, der videregiver gode råd og forslag til førstegangsbesøgende om den pågældende destination. Bøgerne i serien Vide verden vil fx være ideelle til forberedelse af studierejser eller rejsekurser på højskoler.

Fælles for den række af skribenter, der har udarbejdet artikler til den nye guideserie, er, at de skriver på baggrund af begejstring og personlige oplevelser, som de meget gerne vil fortælle til andre. De er samtidigt eksperter i det pågældende lands sprog og historie, så det er formidling af bedste karat, vi præsenteres for. Det bagerste papomslag kan foldes ud med et oversigtskort over byen, og herpå er med små tal markeret de forskellige anbefalelsesværdige steder at besøge. I kommende nye oplag og udgaver af bøgerne, hvilket nok skal komme, bør forlaget dog investere i udarbejdelsen af et register, der kan forbedre brugsværdien af bøgerne betydeligt.

Vi har ikke nogen tilsvarende rejsebogsserie med så mange forskellige artikler og emner.

Den nye serie er et spændende supplement for de nok mere erfarne rejsende, som har læst de traditionelle turistførere og gerne vil vide mere om deres nye yndlingsby.


litteratursiden.dk

d. 19. apr. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 19. apr. 2019

Cataloniens skønne hovedstad elskes af alle. En moderne verdensby med minder tilbage til romertiden og flotte kvarterer med smuk arkitektur fra det 19. og 20. århundrede. Bogens intro beskriver den ca...


Weekendavisen

d. 27. juli 2012

af

af

Heidi Laura

d. 27. juli 2012