Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bartenderens håndbog : drinks & snacks fra bunden


Beskrivelse


Om drinksenes historie, de forskellige drinks familier og grundlaget for hjemmebaren. Med opskrifter på drinks og tilhørende lette retter og snacks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 4. sep. 2015

Går du med en lille bartender i maven, så er denne bog lige noget for dig. Her findes opskrifter på en lang række klassiske cocktails, samt opskrifter på tilhørende snacks. For dem, der sætter pris på en god drink.

Bogen kommer vidt omkring og beskriver blandt andet drinksenes historie, grundlaget for hjemmebaren eller de forskellige drinks familier. Derudover indeholder den også en lang række opskrifter på snacks som dildpopcorn, æblechips og ristede mandler. Mathin Lundgren har en solid barerfaring, både som bartender men også som gæst.

At drinks er en nøje videnskab kommer ikke som nogen overraskelse, men at det er SÅ nøje vidste jeg ikke og antallet af ingredienser har også overrasket mig. Men bogen tager læseren i hånden og guider igennem de mange forskellige opskrifter, så det er til at finde ud af. Jeg er da blevet inspireret og overvejer at slutte denne anmeldelse med en mojito, min yndlingsdrink.

Opskriftbøger med drinks er ikke noget særsyn på bibliotekerne, så for yderligere inspiration se: Bartenderens grundbogGin, vodka, tequila eller Gin, vodka, tequilaOpskriftbøger med drinks er ikke noget særsyn på bibliotekerne, så for yderligere inspiration se: Bartenderens grundbog eller .