Bøger / faglitteratur til børn

Batman


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 28. apr. 2017

Letlæst fagbog med let-tal 13 om superhelten Batman. For alle begynderlæsere mellem 6 og 8 år, som er vilde med superhelte.

Bogen er en del af den nye fagbogsserie "Fagklub. Grøn", som henvender sig til læsere fra 6 år. Bogen er opbygget som en fagbog med både indholdsfortegnelse, stikordsregister og en repetitions-side. Ialt er der 6 opslag, som fortæller om Batman. Hvem er han? Hvorfor er han en superhelt? Hvad kan han? Hvad har han af sejt udstyr? Hvem er hans fjender? Og hvor bor han? Det hele suppleres med billeder fra Batman-film.

Det er en god, letlæst fagbog med mange interessante fakta. Spændende at læse og med mange flotte billeder. Denne bog er et godt bud på en både god og let bog om en superhelt.

Der findes ikke tilsvarende lette fagbøger om Batman eller andre superhelte. Hvis man vil læse andre lette bøger om superhelte, kan man vælge skønlitterære bøger som Lukas er superheltNinja Niller - samlebog del 1 & 2 og Ninja Niller - samlebog del 1 & 2Der findes ikke tilsvarende lette fagbøger om Batman eller andre superhelte. Hvis man vil læse andre lette bøger om superhelte, kan man vælge skønlitterære bøger som Lukas er superhelt og .