Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Battle Royale


Beskrivelse


Vennerne Martin og Jamal er elever i Gamerklassen. Nu skal de deltage i en udvidelse af computerspillet Zombieræs med en helt ny bane med dødbringende overraskelser og zombier. Det er farligere end nogensinde, og denne gang skal de arbejde på nye hold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2020

af

af

Vera Hollerup

d. 15. jan. 2020

Tre bøger i en ny og forrygende gamerserie for 10-14-årige. Vi følger det unge makkerpar Martin og Jamal, der uforfærdet kaster sig ud i computerspillenes bloddryppende og hæsblæsende eventyr.

De to venner, Martin og Jamal, er ivrige udøvere af battle royale-spillet "Zombieræs". En dag overvinder de lidt heldigt den kendte og fejrede spiller, Kongen. Nu bliver der virkeligt lagt mærke til dem. De bliver inviteret af firmaet "2ARMS", der står bag "Zombieræs", til deltage i en stor turnering, der har deltagelse af de hundrede bedste spillere. Men dette er kun begyndelsen, for senere kvalificerer Martin og Jamal sig til den berømte "Gamerklasse", hvor de modtager undervisning i "Zombieræs"-spillet.

Det er en rigtig god, lille trilogi, som vil interessere mange af de gamere, der i dag dyrker e-sporten. De mange voldsomme kampe på skærmene, og livet omkring disse, er skildret meget levende og overbevisende. Man fornemmer tydeligt, at forfatteren selv er en ivrig gamer. Handlingsforløbet er bygget fint op og udgør en logisk og sammenhængende historie med et godt flow. Gode, fængende forsider i flotte farver.

Helle Perrier har også skrevet den spændende gamerbog Zoltars KryptAbekongens hævn, der handler om to venner, som i spillet "" ofte støder ind i deres dødsfjende, Executer, der også er deres plageånd i det virkelige liv. Anbefales kan også Kasper Hoffs serie "Gamerz", fx Abekongens hævnHelle Perrier har også skrevet den spændende gamerbog Zoltars Krypt, der handler om to venner, som i spillet "Zoltars Krypt" ofte støder ind i deres dødsfjende, Executer, der også er deres plageånd i det virkelige liv. Anbefales kan også Kasper Hoffs serie "Gamerz", fx .