Bøger / faglitteratur / kogebøger

Bazaar : farverig vegetarmad fra Mellemøsten


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2019

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 18. juli 2019

Farverig mellemøstligt inspireret vegetarmad for kødspisere der vover at undvære bøffen en enkelt aften.

Kogebog med opskrifter på kødfrie retter inspireret af det mellemøstlige køkken. Her er både lette forretter, fyldige hovedretter, tilbehør og desserter. Forfatteren er ikke selv vegetar til hverdag, og bogen er hovedsageligt tiltænkt kødspisere, der trods alt godt kunne tænke sig en kødfri dag i ny og næ, men savner lidt inspiration.

"Bazaar" er en smuk bog med indbydende billeder og gode idéer, og jeg har allerede lavet æselører ved en hel række opskrifter, der skal prøves af. Bogen er mellemøstligt inspireret snarere end repræsentativ for et bestemt områdes madtraditioner og er desuden udtænkt i England. Opskrifterne virker derfor ikke specielt fremmedartede, og ingredienserne vil være let tilgængelige. Både vegetarer og kødspisere vil finde masser at gå i gang med her.

Mine persiske livretterSyriens gryderRegnbuemad giver en lidt mere nørdet indgang til mellemøstlig madlavning, og det samme gør Syriens gryder som medtager kødretter. Regnbuemad har også vegetaropskrifter med knald på farverneMine persiske livretter giver en lidt mere nørdet indgang til mellemøstlig madlavning, og det samme gør som medtager kødretter. Regnbuemad har også vegetaropskrifter med knald på farverneMine persiske livretter giver en lidt mere nørdet indgang til mellemøstlig madlavning, og det samme gør Syriens gryder som medtager kødretter. har også vegetaropskrifter med knald på farverne.