Bøger / faglitteratur til børn

Beagle


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2016

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 8. aug. 2016

Let fagbog med mange billeder om den populære hunderace beagle. Kan læses højt for børn mellem 5 og 7 år og kan selvlæses fra 8 år.

De første afsnit er skrevet som jeg-beskrivelser, hvor beaglen præsenterer sig selv. Der er fysisk beskrivelse og omtale af energiniveau. Vi følger beaglen fra hvalp til voksen og træningsmuligheder beskrives. Til sidst en løftet pegefinger om at man skal tænke sig om, før man køber en hund - og man skal passe godt på den. Bogen har en blanding af fuldside-billeder med tekstbokse, samt indsatte fotos imellem teksten. Teksten er tydelig med stor skriftstørrelse, svære ord er delt, fx dyr-læge, god-bid, lugte-sans. Ordforklaring af 3 ord og stikordsregister på sidste side. Bogen har lix 22. Den er en del af serien "Populære hunderacer" som også omfatter boxer, golden retriever, labrador retriever og schæfer. Forfatteren har lavet lignende bøger i serien "Pattedyr verden rundt" om ulven og havodderen.

Bogen har mange flotte billeder, og god og realistisk beskrivelse af hvad det kræver at have en beagle. Hundeinteresserede børn vil elske denne bog. Uanset interesse for racer, så er det en flot hundebog.

I Hunde og hvalpeBeagle af Christian Lamberth præsenteres beaglen med en kort beskrivelse og 3 billeder. Beagle Klubben har udgivet Beagle i 1999, men den er for voksneI Hunde og hvalpe af Christian Lamberth præsenteres beaglen med en kort beskrivelse og 3 billeder. Klubben har udgivet i 1999, men den er for voksne.Informationer og udgaver